Dagrecreatie marketing

De wereld van een bedrijf in de dagrecreatie is erg dynamisch en afhankelijk van veel factoren. Je wilt dat mensen je kennen, langskomen en na een fijne dag fan van je zijn. Social Media speelt daarbij, meer dan ooit, een enorme rol. Via Social Media kom je in contact met je gasten of bezoekers, leer je ze kennen en zorg je dat ze fan worden. Je houd ze op de hoogte en laat ze mooie herinneringen delen. 

Social Media is handig als mensen je al kennen of als je naambekendheid wilt opbouwen, maar je wilt ook dat jouw organisatie vindbaar is. Hoe? Een van de beste methodes in Zoekmachine Marketing. Wanneer mensen op zoek zijn naar een leuk dagje weg kom jij als eerste naar boven in de zoekresultaten. Geen idee hoe je dit aan zou kunnen pakken? Wij helpen je graag!

Wat wij doen voor de Dagrecreatiebranche

Social

Via online kanalen bereiken we jouw klanten direct en houden we ze op de hoogte van nieuws en jouw recreatiemogelijkheden. We enthousiasmeren klanten met webcare en goede content. Nieuwe klanten trekken we aan door middel van advertenties. Dit doen we samen met jou: jij vertelt ons wat je wilt en wij leggen dat vast in een strategie. We zorgen dat de identiteit van jouw bedrijf naar voren komt en behalen zo samen jouw doelen. Door onze korte lijntjes en persoonlijke aanpak weet jij precies waar je aan toe bent. 

Search

"Wat is er te doen in…". Dankzij goede Search Engine Optimalisation en Zoekmachine Advertenties is het antwoord: jouw bedrijf! Mensen zoeken en vinden jou. Je staat op de eerste pagina van de zoekresultaten of bent zichtbaar dankzij advertenties en daardoor bezoeken mensen je site en uiteindelijk jouw bedrijf. Wanneer wij voor je aan de slag gaan met Zoekmachine Marketing bekijken we samen de mogelijkheden en maken we een plan. Dankzij onze maandelijkse abonnementen heb je inzicht in de resultaten en weet je precies hoe de zaken er voor staan.