FMCG marketing

Jouw bedrijf maakt Fast Moving Consumer Goods: producten die snel en regelmatig gekocht en gebruikt worden. Jij zorgt dat je producten aan de hoogste standaarden voldoen, maar hoe zorg je dat je klanten je fans worden? Door Social Media in te zetten bouw je aan je branding en aan je afzet. Met Zoekmachine Marketing spring jij eruit wanneer mensen je zoeken. Geen idee hoe je dat aan zou kunnen pakken? Geen probleem! We helpen je graag.

Wat wij doen voor FMCG

Social

Wij nemen al je Social Media pagina’s en de bijbehorende werkzaamheden van je over. Na een social media scan weten wij wat de behoeftes zijn van jou en je doelgroep. Wij stellen een doordachte social media strategie op, waarbij wij je fans binden aan je merk of product. Zo veranderen wij kopers en gebruikers in fans die anderen vertellen over jouw product en een positieve brand-ambassadeur worden.

Search

Wanneer je doelgroep een vraag of behoefte heeft, wil jij het antwoord zijn. Dankzij Search Engine Optimalisation en Zoekmachine Advertenties maak je dat waar. Wij analyseren je doelgroep en de vragen die zij hebben. Wij zorgen dat jij bovenaan de zoekresultaten komt te staan. En dankzij onze persoonlijke werkwijze weet jij precies waar je aan toe bent.