Linkbuilding

Linkbuilding is één van de drie pijlers van Zoekmachine Optimalisatie. Simpel gezegd is linkbuilding het verkrijgen van relevante en waardevolle links naar een website. Op basis van deze links wordt bepaald hoe hoog jouw website scoort in de zoekmachine. Hoe hoger de kwaliteit van de links, hoe hoger jouw website scoort op autoriteit en dus in de zoekmachine.

Google only likes you, when everyone else likes you first.

Zoekmachines zoals Google vinden dat links op een natuurlijke manier moeten ontstaan. Het aanvragen van links is dus een organisch proces, dat door SmartRanking op een subtiele manier wordt beïnvloed. Zo verloopt linkbuilding op een voorzichtige en duurzame manier en zal jouw website een hogere plek op Google bereiken.

Hoe gaan wij te werk?

Wil je jouw website hoger laten scoren in de zoekmachines? SmartRanking helpt je graag met jouw linkbuilding. Met een linkbuilding strategie op maat bouwen wij aan een kwalitatief, natuurlijk en divers linkprofiel voor jouw website. We verwijderen verouderde schadelijke links, voegen nieuwe links toe vanuit ons eigen, uitgebreide netwerk en verkrijgen andere relevante links. Zo zorgen wij dat jouw website hoger scoort in de zoekmachines, dat er meer bezoekers op je website komen en dat je meer successen boekt - want dat is waar het om gaat. Wil jij hier graag meer over weten? Neem contact met ons.