Retailmarketing

Je eigen zaak runnen is al uitdaging genoeg. Het is misschien niet je eerste gedachte, maar marketing en vindbaarheid zijn onmisbaar voor jouw zaak. Je wilt dat mensen je kennen, vinden en vertrouwen. Social Media is de ideale plek om jezelf te presenteren en het gesprek aan te gaan met je (potentiële) klanten. Met een goed uitgedachte Zoekmachine Marketing strategie kom jij als winnaar uit de bus wanneer mensen je zoeken op internet. 

Geen idee hoe je dat doet of wil je het uitbesteden? Geen probleem! Kunnen wij  ook voor je doen. Iedere onderneming is anders. Daarom werken wij met trajecten en plannen op maat om jouw doelen te bereiken. 

Wat wij doen voor de detailhandel

Social

We kiezen welke platformen het beste zijn voor jou en bouwen aan je klantenkring. We houden jouw doelgroep op de hoogte van je producten, inspireren en verbinden ze met jouw merk. Met de juiste webcare en content blijven je fans betrokken en dankzij goed geplaatste advertenties groeit je publiek. Dankzij een directe samenwerking met jou weten we precies wat jij verwacht: we inventariseren jouw doelen en maken een strategie die daar bij past.

Search

Gebruik je je website als webshop of laat je alleen zien wat je te bieden hebt zodat mensen naar je winkel komen? Het maakt niet uit: je klanten moeten jouw bedrijf ook online kunnen vinden. Door Search Engine Optimalisation en Search Advertising komen je klanten op je website en verhoog jij je omzet - zo simpel is het! Wij verbeteren je vindbaarheid en zorgen dat het verkeer naar je site groeit. Samen met jou maken we een plan en bouwen we aan je vindbaarheid.