Social Media Marketing

Met Social Media Marketing ga je de interactie met jouw doelgroep aan en vergroot je jouw naamsbekendheid. Social Media bieden een zee aan functies en mogelijkheden om jouw klant gericht te bereiken, wie jouw doelgroep ook is!

“Allow your customers to get to know your brand in a way that they can speak for you.”

SmartRanking creëert actieve en professionele Social Media profielen. Door actiever aanwezig te zijn op Social Media vergroot je jouw naamsbekendheid en de betrokkenheid van jouw doelgroep. Als je Social Media goed inzet zorg je voor een duurzame band met (potentiële) klanten. Een goede Social Media pagina triggert jouw volgers om over te gaan tot actie. Onze professionele posts realiseren interactie en bereik. Zo realiseren wij digitale mond-tot-mondreclame. Wij verzorgen marketing op alle Social Media of het nu Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat of Pinterest is.

Hoe gaan wij te werk?

Heb je zelf geen tijd om jouw Social Media up-to-date te houden? Of heb je geen kennis van of ervaring met Social Media? Schakel dan de specialisten van SmartRanking in. Wij nemen jouw gehele Social Media beheer uit handen en zorgen voor het best mogelijke resultaat. Zo bespaar je tijd en weet je zeker dat je marketingdoelen behaald worden. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden starten onze marketeers met het posten van interessante berichten, acties of advertenties. Jouw persoonlijke marketeer zal maandelijks de analyses, resultaten en metingen van jouw social media terugkoppelen. Alles gaat in overleg!

Meer weten? We drinken graag een kopje koffie met je!