Marketing zakelijke dienstverlening

Online marketing begint een steeds belangrijkere rol te spelen voor de zakelijke dienstverlening. Tegenwoordig draait het allang niet alleen meer om vertegenwoordigers, acquisiteurs en beurzen. Ook via online kanalen, zoals Google, LinkedIn en Facebook, kun je leads of klanten werven. Dankzij een slimme marketingmix en inzet van online kanalen zorgen wij ervoor dat je jouw doelgroep bereikt. Denk aan een LinkedIn campagne om zo specifieke bedrijven of personen direct te bereiken. Met een gedegen Zoekmachine Marketing strategie wordt je vindbaar op zoektermen die relevant zijn voor jouw doelgroep. Wil jij weten hoe jij meer omzet kunt halen via online marketing? Neem dan gerust contact op!

Wat wij doen voor zakelijke dienstverleners

Social

Wij nemen je social media kanalen uit handen. Na een social media scan weten wij precies wat de behoeftes zijn van klanten en leads. Hier spelen wij op in met een social media strategie op maat. We zorgen voor content en nemen de webcare van je over. Om je bereik te vergroten kunnen we ook voor je adverteren op verschillende Social Media. Maandelijks halen wij het onderste uit de kan en zorgen we ervoor dat jij weet waar je aan toe bent.

Search

Met een betere vindbaarheid realiseer je meer relevante bezoekers op je website. Dankzij een uitgekiende Zoekmachine Marketing Strategie zorgen wij ervoor dat jouw website meer bezoekers krijgt en dat jij meer omzet behaalt. Met de inzet van Zoekmachine Adverteren worden advertenties van jouw organisatie alleen getoond bij relevante zoekopdrachten en met Zoekmachine Optimalisatie ben je vindbaar op relevante zoekwoorden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij gerichte en geïnteresseerde bezoekers op je website krijgt.